Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii lui Everton cer clarificări cu privire la oferta de preluare a clubului

www.premierleague.com
Everton

Suporterii echipei engleze de fotbal Everton au cerut clarificări cu privire la oferta de preluare a clubului de către grupul 777 Partners, acuzând faptul că acest proces s-a prelungit prea mult, lăsând astfel gruparea de pe Goodison Park în incertitudine, informează Reuters, potrivit Agerpres

Consiliul consultativ al fanilor "caramelelor" (FAB) a scris actualului proprietar, Farhad Moshiri, potenţialilor proprietari de la 777 Partners şi conducerii Premier League, căutând răspunsuri, în condiţiile în care preluarea pare să se fi blocat după ce a fost convenită pentru prima dată în septembrie anul trecut. Fanii vor să ştie ce s-ar întâmpla dacă afacerea nu va continua.

"Clubul nostru este prins într-un vârtej nesfârşit de incertitudine. În termeni fotbalistici, parcă arbitrul a fost trimis la monitorul VAR, dar este blocat acolo, fără niciun semn că ar lua o decizie pentru ca jocul să poată continua", a spus preşedintele FAB, Dave Kelly.

"Deşi înţelegem că unele dintre deciziile luate în considerare sunt complexe şi sperăm că sunt supuse rigurozităţii şi controlului pe care îl merită, suporterii, jucătorii şi acest mare club al nostru a fost lăsat în incertitudine. Cerem acum o clarificare mult aşteptată despre cum putem merge cu toţii înainte", a adăugat Kelly.

Clubul Everton a fost penalizat cu şase puncte în acest sezon pentru că a încălcat regulile de profitablitate şi sustenabilitate ale Premier League în sezonul 2021-2022, şi se confruntă acum cu ameninţarea unei sancţiuni suplimentare, după ce o a doua plângere a fost transmisă în luna ianuarie pentru perioada încheiată la 30 iunie 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.