Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii români pot cumpăra bilete în valoare de 25 și 35 de euro pentru meciul naţionalei din Germania

news.ro
nationala romania

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, joi, că fanii români pot cumpăra on-line bilete în valoare de 25 şi 35 de euro pentru partida pe care naţionala pregătită de Mirel Rădoi o va disputa vineri, 8 octombrie, în Germania, în preliminariile CM 2022, potrivit agerpres.ro.

"Vineri, 8 octombrie, de la ora locală 20:45 (21:45 în România), naţionala României întâlneşte Germania, la Hamburg, pe Volksparkstadion, în preliminariile CM 2022. La acest joc, fanii români pot achiziţiona bilete de categoria 4 (35 EUR) sau categoria 5 (25 EUR), în sectoarele rezervate lor (14B, respectiv 14A, 14C). Acestea pot fi achiziţionate accesând următorul link, după ce va fi creat un cont şi după ce vor fi parcurşi toţi paşii prevăzuţi", se arată într-un comunicat al FRF.

Pentru achiziţionarea biletelor de categoria 4 trebuie introdus codul GALBT, iar pentru cele de categoria 5 codul este XHBMV. Biletele vor putea fi achiziţionate după principiul "primul venit, primul servit".

Pentru fiecare posesor de bilet trebuie completate toate informaţiile solicitate, urmând ca apoi utilizatorul să fie redirecţionat către pagina în care se va efectua plata. Biletul electronic va fi transmis pe e-mail-ul introdus în comandă.

Accesul în perimetrul stadionului se face în baza unui act de identitate cu fotografie, biletului valabil personalizat cu numele din actul de identitate, certificatului digital COVID sau a dovezii vaccinării, a testării (RT-PCR cu 48 de ore înaintea jocului sau antigen rapid cu 24 de ore înainte) sau cu dovada trecerii prin boală.

La trei zile după meciul de la Hamburg, pe 11 octombrie, ora 21:45, pe stadionul Steaua, are loc meciul România - Armenia, din preliminariile CM 2022. Ţinând cont de incidenţa mare a cazurilor COVID-19 pe raza Municipiului Bucureşti, Federaţia Română de Fotbal a solicitat şi aşteaptă din partea autorităţilor informaţii privind accesul suporterilor pe stadion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.