Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanul lui Hitler din PSD: 'Nu-mi retrag cuvintele'

miklos horthy hitler

Un membru PSD Olt, Daniel Predoiu, a fost exclus din partid dupa ce a scris pe Facebook ca incepe sa-i fie 'dor' de unul dintre 'cei mai puternici oameni' ai omenirii, Adolf Hitler.

Fostul PSD-isti explica intr-un comunicat de presa ce-a vrut sa spuna.

"Domnule Aurel Vainer ,Presedinte al Comunitatii Evreiesti din Romania, incep prin a exprima compasiunea si solidaritatea mea cu membrii comunitatilor evreiesti care au suferit atrocitatile nejustificate in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si imi prezint scuze public daca prin anumite atitudini am jignit comunitatea evreiasca. Va asigur ca cele aparute in presa de curand au fost interpretari nedorite si manipulari.

Mi-as fi dorit, domnule Dragnea,ca inainte de a lua decizia de a ma exclude din partid, sa-mi fi ascultat punctul de vedere. Am luat la cunostinta din presa de decizia dumneavoastra si am hotarat sa-mi dau eu demisia, avand astfel posibilitatea de a-mi pastra coloana vertebrala dreapta si pentru a nu fi nevoit sa stau cu capul plecat in fata unor manipulari aparute in presa. Aflati pe aceasta cale, domnule Dragnea, ca persoana care v-a pus pe masa o fotografie si doua intrebari retorice scoase din context si pe care dumneavoastra le-ati luat ca atare, spunea public ca ii este rusine cu neamul romanesc. Mie nu imi este rusine cu neamul meu romanesc si va explic in continuare contextul in care am purtat dialogul public pe reteaua de socializare. Un singur click v-ar fi lamurit in legatura cu postarile mele.

Atunci cand spuneam ca m-am saturat de tigani si pirande care apareau pe toate canalele media dupa inmormantarea domnului Cioaba, etalandu-si bogatiile si aurul atarnat la gat, daca citeati pana la capat postarile mele, vedeati ca de fapt eu ma aflam in comunitatile sarace de rromi unde acestia imi cereau lemne de foc ca sa-si incalzeasca copiii iarna, ei fiind indignati din cauza faptului ca liderii lor nu-i ajuta cu nimic si munceau alaturi de mine si de fundatiile care venisera sa-i ajute sa-si reconstruiasca casele.

Atunci cand spuneam ca mi s-a facut dor de unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii, daca citeati comentariile ati fi vazut ca discutia avea legatura cu valul de refugiati care este de necontrolat si care circula haotic prin Europa, punand in pericol cetatenii europeni. Da, am gresit alegandu-l pe Hitler si regret ca prin alegerea facuta am adus, fara sa vreau, atingere comunitatii evreiesti si rrome, dar daca ati fi citit in continuare comentariile mele, ati fi vazut ca scoteam in evidenta cat de bine isi organizau liderii in trecut armatele in a apara interesele natiunilor lor.

Nu-mi retrag deloc afirmatiile si sustin in continuare ca problema refugiatilor trebuie rezolvata de catre tarile care au interese in zona din care vin acestia si sustin cu tarie ca statul roman trebuie sa ofere gratis locurile in camine studentilor nostrii romani, studenti cu care toata clasa politica se lauda atunci cand vin acasa de la competitiile internationale cu pieptul plin de medalii.
Despre asta era vorba in atitudinea mea publica, despre romanism si patriotism, nu despre antisemitism si xenofobie si va asigur ca lupta mea pentru sustinerea persoanelor defavorizate si patriotismul meu nu se sting odata cu excluderea din Partidul Social Democrat. Nu voi accepta niciodata politica pumnului in gura si voi lupta in continuare pentru libertatea de exprimare", se arata in comunicatul de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.