DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

#FAPTE: Start spre VIITO - A doua ediție a CROSS-ului #REFRESH5RUN!

cross sector 5

Duminică, 15 septembrie 2019, în Parcul Izvor, cu începere de la ora 08.00, Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, cu sprijinul World Class România, a dat din nou start-ul sezonului mișcării în aer liber, celei de-a doua ediții a Cross-ului „#REFRESH5RUN!”.

Este pentru cel de-al doilea an consecutiv în care, la inițiativa Primarului Danilel Florea, este organizat un astfel de eveniment, în cadrul căruia, pe un traseu bine stabilit, ce a urmat b-dul Națiunile Unite, pe sensul de lângă parc, împărțiți în trei categorii, cei peste 3.000 de participanți s-au aliniat la linia de start, astfel:

- de la ora 09.00, primii care au intrat în competiție au fost elevii din Sectorul 5, cu vârste cuprinse între 6-8 ani;

- de la ora 10.00, elevii cu vârste între 9-13 ani au avut ocazia de a-și dovedi abilitățile sportive;

- de la ora 11.00, a fost organizată cursa „Family Run”, unde s-au înscris elevii care au împlinit deja 14 ani, adolescenții, dar și părinții care încurajează practicarea sportului în familie.

Traseul #REFRESH5RUN! a inclus parcurgerea a 3 km, pe sensul de circulație de pe Splaiul Independenței, delimitat de intersecția str. Bogdan Petriceicu Hașdeu și Piața Națiunile Unite, str. Bogdan Petriceicu Hașdeu, segmentul aflat între intersecția acesteia cu Splaiul Independenței și B-dul Libertății, b-dul Libertății, pe segmentul aflat între intersecția cu Splaiul Independenței și b-dul Națiunilor Unite, precum și b-dul. Națiunile Unite, pe segmentul aflat între intersecția cu b-dul Libertății și Piața Națiunile Unite.

Totodată, în intervalul orar 11.30 - 12.10, sub genericul Clasa Bagboxing, toți prezenți au fost așteptați la atelierele de îndemânare şi la alte manifestări dedicate celor care vor să atragă atenţia asupra importanţei pe care trebuie să o acordăm zilnic mişcării în aer liber şi sportului.

De asemenea, de la ora 12.15, în cadrul festivității de premiere, participanților le-au fost înmânate diplome și medalii care să le amintească de această zi dedicată sănătății și performanței, bucurându-se, de altfel, de premiile-surpriză puse în joc, pentru fiecare grupă de participanți, în cadrul tombolei.

Această competiție face parte dintr-un proiect mai amplu, intitulat #FAPTE:Start spre VIITOR, care  integrează atât programe sportive, coordonate de specialiști în domeniu, activități de informare, de promovare a imaginii și prestigiului Sectorului5, de educare a spiritului civic, precum și de susținere a performanței în educației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.