Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fără menajamente! Gelu Diaconu pune tunurile pe PSD și PNL după avertismentul dur al agenției S&P: 'Ipocrizia îngroapă România'

gelu diaconu sef anaf

Ipocrizia îngroapă România, susține fostul șef ANAF Gelu Diaconu pe Facebook, lansând critici dure la adresa PSD și PNL. Reacția lui vine după avertismentul agenției S&P care a prognozat o scădere economică de 5,5% în 2020, estimarea fiind mult mai pesimistă decât cea a Guvernului, care crede că economia va scădea cu 1,9%.

„Am lăsat să treacă câteva zile de la comunicatul (in fapt un dur avertisment) agenției S&P privind menținerea perspectivei negative asupra finantelor publice. Am dorit sa văd reacția împricinaților, adică a foștilor și a actualilor guvernanti.
Rar mi-a fost dat să văd o mai grețoasă ipocrizie.

Cine cunoaște realitatea și înțelege semnificația comunicatului S&P realizează gravitatea situației.
După Grecia, un alt stat membru al UE este pe calea colapsului. Sigur că nivelul sarcinii datoriei publice este încă redus, însă creșterea acestuia este galopantă în lipsa măsurilor de sporire a veniturilor și de reducere a cheltuielilor statului.

'Noua normalitate' - Avertismentul medicului Virgil Musta: 'Distanțarea socială și purtarea măștii vor trebui să intre în cotidianul nostru'

PSD-ul se laudă că a făcut și a dres, că a crescut și a îmbunătățit, că, în general, are soluții pentru orice. În fapt, desemnând o gașcă de iresponsabili la guvernare, unită in jurul lui Dragnea, aceștia sunt autorii dezastrului finanțelor publice.

PNL-ul, cu un Citu flamboaiant în bezmeticeală, au desăvârșit dezastrul. Nicio măsura semnificativă pentru a opri deprecierea finanțelor publice.
Doar cu o gargară acuzatoare la adresa PSD, actualii guvernanți se dovedesc a fi neputincioși, uneori chiar la limita penibilului.

Cu un ANAF paralizat de coteriile politice, cu privilegiile îmbuibaților bugetari menținute, cu un sistem fiscal inechitabil și cu economia pusă pe butuci de pandemia transformată în isterie, drumul spre “junk/gunoi” este mai sigur ca niciodată.

Din prima clipa a citirii programului de guvernare PSD și până astazi, am avertizat public consecvent că vom ajunge aici”, scrie Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.