Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FĂRĂ operații la un spital cunoscut din Capitală: Motivul este INCREDIBIL

Inquam Photos / Octav Ganea
Spitalul Sfanta Maria

Situaţie fără precedent la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală! Un medic chirurg de gardă a fost nevoit să sune la Ambulanţă să nu îi mai trimită răniţi. Motivul: spitalul a rămas fără medicamente pentru operaţii.

Jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor au discutat cu medicul de la Spitalul Sf. Pantelimon care a sunat la Ambulanţă să direcţioneze răniţii către alte unităţi medicale.

Citește și: Simona Halep a făcut SCANDAL la Miami: CEARTĂ VIOLENTĂ cu antrenorul / VIDEO

”Medic: În ultima vreme am avut probleme cu substanţele necesare pentru chirurgie. Noi reuşim să ne facem treaba, nu vreau să acuz pe nimeni, însă ieri a fost hotărârea mea să sun la Ambulanţă şi să le spun să nu ne mai trimită pacienţi.
Reporter: De ce?
Medic: Pentru că mi-am imaginat ce se întâmpla dacă exista un accident colectiv! Dacă ne trimiteau cinci cazuri, de pildă, realmente nu aveam cu ce să-i operăm!
Reporter: Ce au spus cei de la Ambulanţă?
Medic: Au înţeles.”, e dialogul dintre cei doi.

Un alt medic, tot din secţia de terapie intensivă a spitalului, e explicat de unde vin problemele.

Citește și: Fiica de 18 ani a polițistului și-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro: Cumpărătorul e din Hong Kong

,,Sunt o consecinţă a numirii politice a managerului Gheorghe Popescu. Nu reuşeşte să pună procesele din spital cap la cap. În ultima vreme însă, criza s-a adâncit. De o vreme, pe secţii nu am operat decât cazurile majore. Iar povestea cu Ambulanţa a pus capac", le-a spus reporterilor medicul, care a dorit să îi fie păstrat anonimatul.

Cei de la Gazeta Sporturilor a discutat şi cu managerul spitalului, Gheorghe Popescu. Acesta le-a spus că problema a durat doar câteva zile şi că s-a rezolvat din surse proprii şi sponsorizări.

Citește și: La 3 luni de la moarte, George Michael a fost înmormântat, în PRIVAT

Întrebat de ce nu a utilizat fondurile din programul naţional pentru terapie intensivă, managerul a spus că merge greu alocarea. De altfel, s-a plâns şi de faptul că are un buget mult mai mic decât anul trecut.

Situaţia nu este singulară în cazul Spitalului Pantelimon. Anul trecut, tot reporterii de la Gazeta Sporturilor au difuzat o înregistrare în care se aude cum şefa de atunci a secţiei ATI, pur şi simplu împărţea viaţa şi moartea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.