Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fără precedent: ANPC închide o importantă staţie de metrou

metrou

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a luat o decizie fără precedent în urma neregulilor constatate la Metrorex. ANPC obligă Metrorex să închisă staţia de metrou Victoriei în urma unei reclamaţii.

Distanţa dintre petron şi tren este prea mare, existând pericolul unor accidente. Staţia rămâne închisă până la remedierea problemei. ANPR a stabilit şi o amendă de 20.000 de lei pentru Metrorex.

"Ca urmare a unei reclamatii înregistrate la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti potrivit căreia o doamnă și-a prins piciorul în spațiul dintre tren si marginea peronului Regia METROREX pentru prestarea de servicii care pot pune în pericol sănătatea sau viata consumatorilor a fost sancționată contraventional și totodată a fost dispusa măsură de oprire a prestării de servicii pana la remedierea abaterilor constatate", a scris Paul Anghel, directoul general al ANPC, pe Facebook.

Paul Anghel, director general în cadrul ANPC, a mai precizat că restricţia intră în vigoare chiar de acum. "Acum trebuie să semneze procesul verbal, moment în care staţiile de metrou Victoriei 1 şi 2 nu vor mai putea fi folosite. Dacă vor refuza să semneze procesul verbal, vom merge în instanţă", a declarat Anghel, potrivit RTV.

Metrorex trebuie să remedieze deficienţele legate de spaţiul mare dintre trenuri şi peronul staţiei. Până în acel moment, trenurile ar urma să nu mai oprească în staţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.