Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fără precedent: Dezbatere prezidențială cu aluzii obscene în SUA - VIDEO

Donald Trump

Probabil că nu s-a mai întâmplat în istoria dezbaterilor prezidenţiale: Donald Trump a coborât nivelul campaniei electorale cu încă o treaptă făcând o aluzie grosieră în cursul dezbaterii care a avut loc joi seară între cei patru candidaţi republicani la primare, scrie AFP. 

Omul de afaceri, favorit la învestitura republicană, l-a atacat pe senatorul de Florida Marco Rubio care, la sfârşitul săptămânii trecute, l-a provocat luând în derâdere atenţia pe care o acordă înfăţişării sale şi mărimea presupusă mică a mâinilor lui. 

"Mi-a atacat mâinile", a declarat Donald Trump în cursul dezbaterii organizate la Detroit, transmisă de Fox News. "Uitaţi-vă la aceste mâini. Sunt mâini mici?", i-a întrebat el pe cei prezenţi. 

"A vorbit despre mâinile mele lăsând să se înţeleagă că dacă sunt mici şi altceva e mic. Vă garantez că nu este nicio problemă", a continuat miliardarul, stârnind hohote de râs în sală şi consternare pe reţele sociale. 

După încheierea acestui dialog neaşteptat, dezbaterea a devenit şi mai virulentă între Marco Rubio şi Donald Trump, mai ales în privinţa carierei de om de afaceri a celui din urmă. Marco Rubio l-a acuzat că a delocalizat locuri de muncă în Mexic şi China, mai ales pentru linia sa de îmbrăcăminte. 

Donald Trump i-a răspuns adresându-i-se adversarului său cu apelativul "Micule Marco". 

Ceilalţi doi candidaţi, senatorul de Texas Ted Cruz şi guvernatorul de Ohio John Kasich, s-au aflat pe scenă şi au păstrat un aer de seriozitate, adaugă AFP, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.