Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FĂRĂ PRECEDENT: Președintele Moderna a IZBUCNIT la adresa guvernelor din cauza neîncrederii în vaccinuri

Preşedintele Moderna Noubar Afeyan susține că foarte mulţi cetăţeni nu au încredere în vaccinurile anti-COVID din cauza autorităților care promovează măsuri contradictorii. Noubar Afeyan, fondatorul uneia dintre cele două companii farmaceutice care au produs vaccinul ARNm împotriva COVID, şi-a spus părerea despre valul anti-vaccinării, conform Mediafax.

Citește și: SURPRIZĂ Inventatorul vaccinului românesc anticoronavirus s-a INFECTAT: acesta își administrase propriul ser pentru a-l testa

 

Oficialul afirmă că incertitudinea a fost indusă chiar de bâlbâielile guvernanţilor. „Pentru a nu crea confuzie, avem nevoie de o conducere care să nu alimenteze incertitudinea”, a afirmat Noubat Afeyan. Noubar Afeyan, preşedintele Moderna, şi-a prezentat motivele în cel mai recent interviu.

„Au existat prea multe informaţii fără nicio bază, în special pe reţelele de socializare, şi, în aceste condiţii, este dificil de înţeles ce nu este în regulă. Mai mult, în faţa unei ameninţări precum COVID, nici măcar guvernele nu au fost pregătite şi s-au dat informaţii diferite şi deseori contradictorii. Confuzia poate fi oprită de o conducere care nu alimentează incertitudinea, dar tot ceea ce s-a întâmplat nu era previzibil”, a declarat Noubat Afeyan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.