Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fără stimulente financiare pentru cei care se vaccinează! Ministrul Sănătății: 'Cel mai bun stimulent este tocmai această linişte'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ioana Mihăilă

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, afirmă că nu se discută, la acest moment, despre stimulente financiare care să fie acordate celor care se vaccinează anti-COVID. În ceea ce priveşte alt tip de stimulent, ministrul anunţă că se discută ca măsurile de relaxare să fie "mai multe pentru cei vaccinaţi".

"În momentul acesta, despre stimulente financiare nu am ajuns să discutăm la nivelul Guvernului, cred că cel mai bun stimulent este tocmai această linişte şi faptul că putem să avem grijă de ceilalţi şi de noi înşine dacă ne vaccinăm", a declarat Ioana Mihăilă, sâmbătă, la Oradea, răspunzând unei întrebări.
În ceea ce priveşte stimulente de alt tip şi nu financiar, ministrul a precizat că acestea vor fi alocate "cu siguranţă".
"Practic, principiul de la care pornim atunci când discutăm despre măsurile de relaxare este ca aceste măsuri de relaxare să fie mai multe pentru persoanele vaccinate”, a adăugat ministrul Sănătăţii.
Ioana Mihăilă a precizat că românii se pot pregăti pentru un potenţial val patru al pandemiei "mergând la vaccinare".
În Oradea, aproximativ 20% din populaţia oraşului a fost vaccinată cu două doze de vaccin, au anunţat autorităţile locale sâmbătă, în timpul vizitei ministrului Sănătăţii.
Conform acestora, se intenţionează deschiderea unui al doilea astfel de centru de vaccinare până la sfârşitul săptămânii viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.