Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Farmacie din Constanța vindea soluţie de curăţare drept alcool sanitar: Poliția a găsit și nereguli la 179 de sticle cu lichid dezinfectant

realitatea.net
farmacie medicamente

O farmacie din judeţul Constanţa vindea, în cele şase puncte de lucru, soluţie de curăţare drept alcool sanitar. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au dat amenzi de 57.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, în zilele de 30 şi 31 martie, poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, cu sprijinul inspectorilor D.G.A.F.P. Constanţa, au făcut verificări la şase puncte de lucru ale unei unităţi farmaceutice din judeţul Constanţa, cu privire la respectarea normelor referitoare la comercializarea produselor de protecţie împotriva COVID-19.

Astfel, au fost identificate 581 de sticle (290,5 litri) de soluţie de curăţare, care era comercializată drept alcool sanitar.

De asemenea, poliţiştii au descoperit 21 de cutii cu mănuşi, în valoare de 2.100 de lei, care erau expuse spre comercializare fără a avea afişat preţul de vânzare, precum şi 179 de sticle (89,5 litri) cu lichid dezinfectant pe a căror etichetă nu era specificat termenul de valabilitate.

Poliţiştii au aplicat şase amenzi, în valoare de 57.000 de lei, şi au confiscat bunurile, evaluate la aproximativ 13.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.