Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Farul Constanța și Rapid au fost amendate de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal

Superliga

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, miercuri, cluburile Farul Constanţa şi FC Rapid cu câte 11.250 de lei pentru incidentele provocate de suporteri la meciul direct din etapa a a 7-a a play-off-ului Superligii, informează site-ul oficial al LPF.

Cele două grupări au fost penalizate pentru mesajele şi scandările rasiste, xenofobe, obscene şi jignitoare ale suporterilor, conform Agerpres.

"FCV Farul Constanţa vs. FC Rapid 1923 - Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.b, raportat la art. 83.2.c, cu aplicarea art. 54.2 se sancţionează clubul FCV Farul Constanta cu penalitate sportivă de 11.250 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.b, raportat la art. 83.2.c, cu aplicarea art. 54.2, se sancţionează clubul FC Rapid 1923 cu penalitate sportivă de 11.250 lei", se menţionează în soluţia comisiei.

Totodată, FC Rapid a mai primit o penalitate sportivă de 5.000 lei pentru probleme organizatorice la partida cu Sepsi OSK, la fel ca şi clubul CS Mioveni la meciul cu UTA.

Eliminaţi de pe teren, următorii jucători au fost sancţionaţi după cum urmează: Denis Alibec (Farul Constanţa) - suspendare 2 etape şi penalitate sportivă de 5.000 lei şi Grigore Ioan Turda (FC Argeş) - 1 etapă şi 740 lei.

De asemenea, antrenorul formaţiei UTA, Mircea Rednic, a fost suspendat pentru o etapă şi a primit o penalitate sportivă de 3.000 lei.

Clubul UTA a fost sancţionat cu pe penalitate de 6.000 de lei pentru neexecutarea unor hotărâri ale Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor în cazurile jucătorilor Wesley George Jobello şi Florentin Matei. Clubul un are termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea plăţilor restante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.