Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Farul - Rapid: Hagi, reacție la acuzațiile aduse de rapidiști: 'Asta-i ultima! Eu să mă ocup și de asta la Farul?'

captura youtube
hagi

Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-1, și încheie sezonul regular al SuperLigii pe primul loc. Gică Hagi spune că mai e mult până la titlu și a vorbit despre confuzia legată de biletele la meci, scrie gsp.ro.

Gică Hagi, după Farul - Rapid 2-1

„În fotbal mai ai și noroc. Adrian Mazilu dovedește că e un fotbalist tânăr foarte bun. Vreau să felicit toată echipa. La cum au jucat Kiki și Popescu... e ceva incredibil. Borza la fel, toți mijlocașii, cât au cât au alergat. Ca să bați Rapidul trebuie să joci foarte bine.

Din martie anul trecut le-am zis că facem echipă de titlu. E logic să vrei să întărești echipa, să mergem spre mai bine. Meritul principal e el jucătorilor. Am avut ședință de dimineață, le-am zis că noi, cei din staff, am făcut lucrurile cum trebuie, dar ei au făcut diferența.

Ar fi cea mai mare greșeală să zicem că suntem favoriți. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să luptăm pentru cele trei puncte. Asta e cea mai mare preocupare a mea, să nu își ia nimeni viteză, să rămână cu picioarele pe pământ”, a spus Gică Hagi la Orange Sport.

Gică Hagi: „Voiam să văd fanii Rapidului în tribune”

Hagi a comentat și faptul că galeria Rapidului, nemulțumită de numărul de bilete primite, a refuzat să intre pe stadion. Inclusiv Adrian Mutu s-a plâns de acest lucru.

„Știu că Rapid are o galerie fantastică, un grup adevărat. Voiam să îi vedem în tribune, dar au arătat devotament, au stat uniți.

Eu nu dau bilete, nu știu câte sunt, ar fi ultima să mă ocup și de asta. Nu e departamentul meu, dar să nu uite că stadionul nostru are 4.000 și ceva de locuri. Nu putem face gesturi, să lăsăm fanii noștri pe dinafară, nici ei n-ar face astfel de gesturi. Cred că 5% e ok, iar Farul a procedat corect”, a spus Gică Hagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.