Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fata căreia i-au fost reimplantate brațele a fost externată din spital

Pixabay
pat spital

Fata de 15 ani căreia i-au fost reimplantate brațele la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași a fost externată sâmbătă și își va petrece sărbătorile alături de familie.

„Alexia merge acasă. Astăzi a fost externată de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sfanta Maria Iași și va putea petrece sărbătorile alături de familie”, a scris sâmbătă pe Facebook Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

„Suntem cu toții fericiți că azi Alexia, fetița căreia i-au fost replantate brațele a putut pleca acasă fericită la familia ei. După un număr de 7 intervenții chirurgicale, cumulând mai bine de 50 de ore, echipa noastră a realizat singura replantare bilaterala de brațe raportată la nivelul Europei vreodată, și a doua din lume”, a scris pe rețeaua de socializare dr. Sidonia Susanu, coordonator al Compartimentului de Chirurgie Plastică și Reconstructuctvă în cadrul Spitalului de Copii „Sf. Maria” din Iași, potrivit Mediafax.

Fetița în vârstă de 15 ani a fost victima unui accident rutier grav, produs în Pașcani. Un autocar cu 35 de persoane s-a răsturnat, iar 10 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Au fost transportate la spital 25 de persoane, din care două persoane la Spitalul de Copii „Sf Maria” Iași. Din totalul persoanelor, 15 aveau vârste cuprinse între 14-17 ani.

Fetița în vârstă de 15 ani a ajuns la spital în Iași cu una dintre mâini amputate, iar cealaltă devascularizată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.