Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fata de 15 ani din Craiova, dispărută dintr-un centru DGASPC, a fost găsită de poliţişti la nişte rude

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Fata de 15 ani din Craiova, dispărută vineri după ce a plecat dintr-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) pentru a merge la şcoală şi nu a mai revenit, a fost găsită de poliţişti la nişte rude într-o comună din Dolj. Ea nu a fost victima vreunei infracţiuni, anunță news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, fata de 15 ani a fost găsită sâmbătă de poliţişti, ea nefiind victima vreunei infracţiuni. Ea se afla la nişte rude într-o comună din Dolj. Fata a fost adusă la centrul DGASPC.

Vezi și: Dana Gârbovan, despre numirea Laurei Codruța Kovesi procuror-șef european: 'E una politică. Nu a existat o competiție reală'

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi în legătură cu faptul că Alexandra Nicoleta Prună, de 15 ani, din Craiova, a plecat, vineri, dintr-un centru DGASPC din localitate pentru a merge la şcoală şi nu a mai revenit până în prezent.La momentul plecării, ea era îmbrăcată în blugi negri, pantofi sport alb cu negru, cardigan maro şi avea un rucsac roşu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.