Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fața NEȘTIUTĂ a Laurei Vicol: ce a făcut avocata a cărei numire în fruntea Comisiei Juridice l-a SCANDALIZAT pe Dacian Cioloș

R.P.
arhiva personala
Laura Vicol

Deputatul PSD Laura-Cătălina Vicol-Ciorbă (46 de ani), aflată la primul mandat de parlamentar, a devenit prima femeie din istoria Camerei Deputaților care va conduce Comisia Juridică, de disciplină și imunități. Numirea Laurei Vicol în funcție a isterizat însă USR, iar Dacian Cioloș a cerut revocarea ei din funcție. Despre Laura Vicol ies însă la iveală informații neștiute.

Fața neștiută a Laurei Vicol sau surprizele plăcute pe care le produc unii politicieni

Recent aleasă în funcția de președinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, la un după intrarea în Partidul Social Democrat, Laura Vicol este politician discret cu privire la viața personală. Dacă în ceea ce privește implicarea sa în politică Laura Vicol a reușit să își creeze rapid prieteni și adversari, puțină lume știe fața ascunsă publicului de către deputată: implicarea sa în cauze sociale.

Această față este dezvăluită acum de oameni care au primit sprijinul Laurei Vicol în momente extrem de grele, așa cum este cazul Alinei Ivan care a dezvăluit duminică, într-o postare pe Facebook, că suportul primit din partea deputatului PSD a fost crucial pentru transplantul necesar băiețulului său.

”Această femeie, această mamă, această persoană necunoscută, pe care nu am întâlnit-o nici în ziua de azi în persoană, cea care împreună cu soțul ei au făcut posibil transplantul lui Domi se numește Laura Vicol! Doamna este avocat de profesie și de puțin timp politician! Face parte din PSD! Postarea mea nu are legătură cu politică, dar aș vrea să mai scot un lucru în relief! Înainte să judecați orice om politic (indiferent de partid) să vă gândiți că poate acel om în viața lui, în viața lui aia privată poate fi salvarea/ ajutorului cuiva. În încheiere aș vrea să îi adresez încă o dată mulțumiri acesteiminunate femei/ mamă și femeie de succes pt ceea ce a făcut pt copilul meu!” scrie Laura David pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.