Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Favoritele Kontaveit și Swiatek rămân în cursă la Australian Open

Australian Open
australian open

Favoritele numărul 6 și 7 de pe tabloul principal al Grand Slam-ului de la Melbourne, estonianca Anett Kontaveit și poloneza Iga Swiatek au reușit marți dimineașa să își asigure calificarea în turul secund la Australian Open.

Anett Kontaveit (7 ATP) a trecut relativ ușor de jucătoarea cehă Katerina Siniakova (48 WTA), pe care a învins-o cu 6-2, 6-3, după o oră și 22 de minute de joc.

Câștigătoarea de la Transylvanian Open nu a făcut cel mai bun meci, având 28 de erori neforțate, cu două mai multe decât loviturile câștigătoare, dar și un prim serviciu pe care l-a reușit în doar 58% din situații.

Totuși, estonianca a fost mai concentrată în momentele importante și după un început de meci mai greoi, a reușit să își valorifice statutul de favorită.

Ea va juca în turul secund cu câștigătoarea dintre daneza Clara Tauson (39 WTA) și favorita gazdelor, Astra Sharma (97 WTA).

Ceva mai jos, pe cea de a doua jumătate de tablou, Iga Swiatek a întâlnit-o, tot marți dimineața, pe britanica Harriet Dart (123 WTA), pe care a învins-o fără probleme, în două seturi, cu 6-3, 6-0, după o oră și 12 minute de joc.

A fost un meci fără istoric, în care, chiar dacă Swiatek a cedat un serviciu și a fost condusă în debut de meci cu 3-1, nu s-a pus nici un moment problema câștigătoarei.

Într-un meci fără veleități tehnice deosebite, poloneza a trebuit să se întrebuințeze minimal și să aștepte greșelile adversarei sale, care a servit mediocru și a avut 26 de erori neforțate.

Campioana din 2020 de la Roland Garros o va întâlni în turul doi pe suedeza Rebecca Peterson (82 WTA), care a învins-o în primul tur pe australianca Daria Saville (426 WTA), beneficiara unui wildcard.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.