Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FBI a intrat în trepidații: Oferă urgent recompensă oricui poate oferi informații despre patru americani răpiți în Mexic

FBI

Patru cetățeni americani sunt dați dispăruți după ce au fost agresați și răpiți în Matamoros, Mexic, anunță FBI, potrivit CNN. Patru cetățeni americani au fost agresați și răpiți după ce au trecut vineri frontiera în nord-estul Mexicului, potrivit FBI. Agenții încearcă să-i localizeze pe americanii dispăruți. La scurt timp după ce au intrat cu mașina în orașul de frontieră Matamoros, ei au fost atacați cu focuri de armă de către bărbați neidentificați, se arată într-un comunicat al FBI din San Antonio. Agenția nu a identificat victimele, scrie Mediafax.

FBI oferă o recompensă substanțială

„Toți cei patru americani au fost plasați într-un vehicul și au fost luați de la fața locului de către bărbați înarmați", se arată în comunicat.

Cetățenii americani se aflau într-o mașină cu numere din Carolina de Nord, potrivit FBI.

FBI solicită ajutorul publicului pentru a-i găsi pe americani și pentru a-i identifica pe cei responsabili de răpire. Agenția a anunțat o recompensă de 50.000 de dolari pentru informații care vor duce la recuperarea victimelor și la arestarea răpitorilor. Matamoros se află în statul mexican Tamaulipas, pentru care Departamentul de Stat al SUA a emis un avertisment de tipul „Nivel 4: Nu călătoriți" pentru cetățenii americani, invocând criminalitatea ridicată, inclusiv răpirile.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.