Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Argeş a perfectat al 11-lea transfer din această vară: Bryan Alceus

www.agerpres.ro
stadion Trivale FC Argeș

FC Argeş a anunţat, vineri, că a perfectat al 11-lea transfer din această perioadă precompetiţională, ajungând la o înţelegere pe un sezon, cu drept de prelungire, cu fotbalistul Bryan Alceus, potrivit news.ro

Mijlocaşul central din Haiti a evoluat în ediţia precedentă de campionat la Gaz Metan Mediaş, echipă care a retrogradat din cauza problemelor financiare. Bryan Alceus a îmbrăcat tricoul ardelenilor în 15 meciuri, iar la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an a semnat cu FK Zira, formaţie din prima ligă din Azerbaidjan. Bordeaux II, Cozes, Stade Bordelais, Entente SSG, C' Chartres, Paris FC şi Bastia-Borgo sunt echipele din Franţa la care jucătorul a mai evoluat în carieră. Pentru reprezentativa statului Haiti, Alceus a evoluat în 26 de partide. 350.000 euro este cota de piaţă a noului mijlocaş al echipei noastre.

FC Argeş i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaş central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaş stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaş stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă), Fabio Vianna (23 ani, fundaş stânga), Mike Cestor(30 ani, fundaş central), Enzo Celestine (24 ani, atacant) şi Tony Njike (24 ani, mijlocaş central defensiv).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.