Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona a înregistrat pierderi de 481 milioane euro

www.click.ro
FC Barcelona siglă

FC Barcelona a raportat pentru exerciţiul financiar 2020/2021 o pierdere de 481 milioane euro şi cheltuieli record de 1,136 miliarde euro, a anunţat vineri clubul catalan, care prevede totuşi un profit la finele sezonului 2021/2022, conform agenţiei EFE.

În exerciţiul financiar 2020/2021, Barcelona a înregistrat venituri de 631 milioane euro, cu 26% mai mici decât în sezonul anterior, şi cheltuieli record de 1,136 miliarde euro, cu 19% mai mari ca în sezonul precedent, bilanţul indicând pierderi de nete de 481 milioane euro, după plata impozitelor şi taxelor, a precizat gruparea catalană, agerpres.ro.

Pierderile sunt de două ori şi jumătate mai mari decât previziunile iniţiale, care indicau un pasiv de 200 milioane euro în special din cauza pandemiei de coronavirus.

Pentru exerciţiul financiar 2021/2022, Barca prevede un beneficiu de cinci milioane euro, ca urmare a unor venituri de 765 milioane euro, cu 21% mai mari ca în sezonul anterior, şi a unei reduceri semnificative a masei salariale cu 31%, ca urmare a despărţirii de vedete de calibrul lui Lionel Messi şi Antoine Griezmann, dar şi a diminuării salariilor jucătorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.