Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona are o echipă mai bună decât Real Madrid, afirmă preşedintele Joan Laporta

wowbiz.ro
fc barcelona

Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a lansat deja ostilităţile pentru viitorul sezon al ligii spaniole de fotbal, afirmând că echipa sa este "mai bună" decât cea a rivalilor de la Real Madrid, într-un interviu publicat marţi de cotidianul catalan Sport, potrivit Agerpres.

"Avem o echipă mai bună decât Real Madrid şi, individual, suntem de asemenea mai buni decât rivalii noştri. Ca 'socio' şi suporter, sunt foarte mulţumit de echipa pe care suntem pe cale să o construim", a spus Laporta.

Barca i-a recrutat în această vară pe mijlocaşul german Ilkay Gundogan, liber de contract după despărţirea de Manchester City, şi pe fundaşul spaniol Inigo Martinez, care şi-a încheiat la rândul său socotelile cu Athletic Bilbao înainte de a sosi pe Camp Nou. Catalanii urmează să anunţe în curând şi transferul atacantului brazilian Victor Roque de la Athletico Paranaense.

"Avem deja o echipă foarte competitivă. Am câştigat La Liga, iar clubul nostru poate continua să domine această competiţie. Sunt concentrat pe construcţia unei echipe bune, mai degrabă decât pe recrutări individuale", a adăugat preşedintele lui FC Barcelona.

Acesta a acuzat totodată clubul francez Paris Saint-Germain pentru faptul că argentinianul Lionel Messi a refuzat să revină la Barca în această vară, alegând să semneze cu echipa americană Inter Miami. Laporta consideră să Messi a avut parte de "sezoane foarte dure" la PSG, care l-au făcut să-şi dorească să părăsească Europa şi să aleagă un loc mai liniştit.

"Jorge (Messi - tatăl şi impresarul fotbalistului) a dorit să vină să vorbim şi mi-a spus că fiul său a ales Inter Miami pentru că a avut sezoane foarte dure la Paris, unde s-a aflat sub presiune. La Miami, el va fi mult mai calm şi se va putea gândi la echipa naţională. Chiar dacă şi-ar fi dorit să revină la Barca. Nu mai vrea însă să petreacă un alt an ca cei precedenţi", a explicat preşedintele catalan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.