Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona, care are două două meciuri programate în Rusia, aşteaptă decizia Euroligii masculine de baschet, care s-a întrunit de urgenţă

frbaschet.ro
baschet final four

Echipa spaniolă FC Barcelona, care are două programate două meciuri în Rusia, vineri la Sankt Petersburg, împotriva formaţiei Zenit, şi duminică la Moscova, în compania echipei ŢSKA, aşteaptă decizia Euroligii masculine de baschet, care s-a întrunit de urgenţă joi dimineaţa la Barcelona, pentru a lua o decizie, în condiţiile conflictului armat din Ucraina, informează EFE, citat de Agerpres.

În cadrul acestei întâlniri de urgenţă, Euroliga evaluează diferite scenarii. Cel mai complex caz este cel al Barcelonei, care trebuie să se deplaseze la Sankt Petersburg, pentru meciul cu Zenit programat mâine (vineri).

"Nu este vorba atât de a intra în ţară, cât de a putea pleca", a declarat pentru EFE o sursă din cadrul clubului catalan. După meciul cu Zenit, Barca ar trebui să joace duminică la Moscova, cu ŢSKA.

"Autorităţile ruse ne garantează că zborul între Sankt Petersburg şi Moscova se poate face fără probleme, pentru că este un zbor intern. Sosirea la Sankt Petersburg poate fi însă întotdeauna o problemă, dar pentru a pleca din Rusia, cu jucători americani şi cu paşaport american, trebuie să vedem ce se întâmplă", a spus aceeaşi sursă.

Alex Abrines, unul dintre jucătorii Barcelonei, a comentat, printr-un tweet, că nu i se pare ''foarte amuzant" să fie nevoit să călătorească astăzi în Rusia şi consideră că meciul ar trebui să se dispute pe teren neutru, chiar dacă vede acest lucru complicat, din cauza timpului scurt rămas la dispoziţie.

În afara celor două meciuri pe care Barcelona le are de programate pe teritoriul Rusiei, în următoarele zile urmează să se dispute diferite partide cu participarea echipelor din această ţară.

Astfel, BITCI Baskonia primeşte astăzi (joi) vizita formaţiei UNICS Kazan, în timp ce ŢSKA Moscova are programat tot joia aceasta, la Munchen, un meci împotriva echipei Bayern.

Un purtător de cuvânt al Euroligii a declarat pentru EFE că "deocamdată" meciurile cu participarea echipelor ruse "se vor juca în conformitate cu planul", însă se urmăreşte evoluţia evenimentelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.