Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona i-a înscris sâmbătă pe Depay, Eric Garcia şi Rey Manaj în La Liga

www.click.ro
FC Barcelona siglă

FC Barcelona i-a înscris oficial în La Liga, în această sâmbătă, pe jucătorii Mmephis Depay, Eric Garcia şi Rey Manaj, datorită unui acord cu Gerard Pique, al doilea căpitan al catalanilor, care a acceptat o diminuare semnificativă a salariului său, transmite EFE.

În acest mod, antrenorul Ronald Koeman are toţi jucătorii disponibili pentru partida de duminică cu Real Sociedad, din prima etapă a campionatului spaniol de fotbal. Reamintim că un alt jucător transferat, argentinianul Sergio Aguero, este indisponibil din cauza unei accidentări timp de circa două luni şi jumătate.

Barcelona face eforturi pentru a diminua masa salarială a jucătorilor şi în vară a renunţat la jucători precum Jean-Vlair Todibo (Nice), Junior Firpo (Leed United), Carles Alena (Getafe) şi Konrad de la Fuente (Marseille). În cazul ultimilor doi jucători Barca şi-a păstrat dreptul de recumpărare, informează Agerpres.

Catalanii l-au cedat în acelaşi timp pe Francisco Trincao la Wolverhampton şi au reziliat contractul lui Matheus Fernandes. Se caută soluţii pentru despărţirea de Samuel Umtiti, Miralem Pjanic şi Philippe Coutinho.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.