Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona îl va transfera pe Matthijs de Ligt de la Ajax Amsterdam

Matthijs De Ligt

Matthijs de Ligt (19 ani) este ca şi acontat de Barcelona, anunţă Marca. Potrivit juraliştilor spanioli, reprezentanţii catalanilor s-au întâlnit cu Mino Raiola, agentul fotbalistului, pentru a pune la punct ultimele detalii contractuale potrivit mediafax.

Discuţiile ar fi avut loc astăzi şi deocamdată nu se cunosc aspectele financiare, suma pe care o va încasa Ajax şi salariul fotbalistului. Astfel, Barcelona ar pune mâna pe al doilea fotbalist de la Ajax, după ce în urmă cu câteva luni şi-au asigurat serviciile lui Frenkie de Jong (21 de ani), pentru 86 de milioane de euro. Cei doi tineri sunt văzuţi drept înlocuitorii de lungă durată a lui Gerard Pique şi Sergio Busquets, ajunşi la 32, respectiv 30 de ani.

Statisticile fundaşului central de 1.89 m în acest sezon: 54 de meciuri, 7 goluri şi 4 pase decisive. Transfermarkt îl cotează la 65 de milioane de euro
În acest sezon, Barcelona şi-a asigurat câştigarea titlului în La Liga, în defavoarea lui Atletico şi a lui Real Madrid. După eliminarea din Liga Campionilor, echipa lui Valverde îşi mai poate trece în cont un singur trofeu - Cupa Spaniei, unde o va înfrunta pe Valencia, în finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.