Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona mai are 'o mică speranţă' de calificare în optimile Ligii Campionilor (Xavi)

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Echipa de fotbal FC Barcelona mai are "o mică speranţă" de calificare în optimile Ligii Campionilor, a opinat antrenorul său Xavi, înaintea meciului de miercuri cu Bayern Munchen, programat pe Camp Nou, de la 22:00, ora României, anunță Agerpres.

"Trebuie să arătăm că putem rivaliza cu astfel de echipe, indiferent de ce se întâmplă la Milano. Există o mică speranţă, dar ştim că va fi foarte complicat. Nu mai avem destinul în mâinile noastre", a subliniat marţi Xavi într-o conferinţă de presă, potrivit AFP.

Barca îşi va cunoaşte soarta chiar înainte de lovitura de începere a meciului. Dacă Inter o va învinge pe modesta Viktoria Plzen (de la 19:45, ora României), formaţia catalană va fi eliminată matematic din cursa pentru optimile de finală.

"Orice s-ar întâmpla, va trebui să păstrăm această mentalitate. Senzaţia de încredere există. Este bună. Dacă nu ne calificăm, va trebui să continuăm", a declarat Xavi. "Am pregătit ceva ca să încercăm să atacăm mai bine, fără să bulversăm sistemul nostru de joc", a adăugat el.

"De multe ori în Liga Campionilor noi n-am fost la înălţime, dar uneori am fost. Aşa s-a întâmplat la Munchen (în primul meci dintre cele două echipe din faza grupelor - n. r.). Am avut victoria în mână, iar acum nu mai depinde de noi, din cauza greşelilor noastre", a recunoscut tehnicianul catalan.

Eric Garcia, care ar urma să fie titular în contextul în care Barca are mai mulţi jucători accidentaţi, a afirmat că el şi coechipierii săi abordează acest meci "ca pe o finală".

"Chiar dacă vom şti rezultatul de la meciul lui Inter, va trebui să jucăm la victorie. Trebuie să respectăm planul stabilit la Munchen, trebuie să jucăm ca acolo. Rezultatul nu a fost bun, dar planul de joc a fost", a spus el.

Tânărul fundaş l-a lăudat pe colegul său Robert Lewandowski, care va juca pentru a doua oară împotriva lui Bayern, la trei luni după ce s-a despărţit de echipa germană. "A venit arătând de ce este un lider. Îţi ajută mult coechipierii, are o experienţă uriaşă, este o mare şansă să-l avem alături de noi. Prefer să joc cu el decât împotriva lui", a spus Eric Garcia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.