Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona - Philippe Coutinho nu va mai juca în acest sezon

www.sport.ro
Coutinho Barcelona

Mijlocaşul brazilian al echipei FC Barcelona, Philippe Coutinho, în vârstă de 28 de ani, nu va mai juca fotbal în acest sezon, din cauza accidentării suferite la genunchi, informează AFP, potrivit news.ro.

Coutinho nu va participa la Copa America (11 iunie - 10 iulie), a anunţat medicul naţionalei Braziliei, Rodrigo Lasmar, care l-a operat, luni, pe jucător. "Pot spune deja că nu va fi apt la timp pentru Copa America", a declarat medicul pentru Globoesporte.com.

Revenit dintr-un împrumut la Bayern München în septembrie 2020, Philippe Coutinho s-a accidentat la genunchiul stâng, la 29 decembrie 2020, în timpul unui meci al FC Barcelona jucat împotriva formaţiei Eibar.

"Fusese deja operat de două ori la Barcelona, ​​dar era necesară o nouă intervenţie chirurgicală”, a dezvăluit medicul Selecao, care a efectuat o "artroscopie a meniscului" şi a "îndepărtat un chist de la genunchi".

Este posibil ca această veste să nu-i intristeze prea tare pe conducătorii FC Barcelona, club confruntat cu mari probleme financiare, pentru că indisponibilitatea jucătorului le aduce o economie de 20 de milioane de euro.

Coutinho a fost transferat în ianuarie 2018 de la Liverpool pentru 120 de milioane de euro plus 40 de milioane de euro bonusuri, din care englezii au încasat 15 milioane.

Unul dintre aceste bonusuri vizează numărul de meciuri jucate pentru Barca. Dacă barzilianul strânge 100 de prezenţe în echipa catalană, clubul spaniol trebuie să-i mai plătească grupării din Premier League 20 de milioane de euro.

Philippe Coutinho a jucat 14 meciuri în acest sezon pentru Barcelona, 90 în total, iar accidentarea îl ţine departe de cota de 100 de jocuri, fiind posibil ca, în vară, jucătorul, care are un salariu consistent, să fie vândut.

Coutinho mai are contract cu FC Barcelona până în vara anului 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.