Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona se gândește la schimbarea lui Ronald Koeman dar mijlocașul Frenkie de Jong îi ia apărarea

Sportskeeda
Frenkie de Jong

Eşecul cu Benfica Lisabona (0-3), înregistrat miercuri în Liga Campionilor, pune şi mai multă presiune pe antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, dar mijlocaşul olandez Frenkie de Jong susţine că demiterea compatriotului său nu va rezolva problemele clubului catalan, transmite Reuters, citat de agerpres.

Barca a avut un start slab în acest sezon, ocupând locul şase în La Liga, la cinci puncte de liderul Real Madrid, iar în Liga Campionilor a suferit două înfrângeri succesive cu 3-0 de la Bayern Munchen şi Benfica Lisabona.

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, l-a susţinut săptămâna trecută pe Koeman, dar a avertizat că dacă va fi nevoie Consiliul director nu va ocoli o decizie dură.

''Nu cred că schimbarea antrenorului este soluţia. Nu pot vorbi de Koeman, pentru că nu este rolul meu. Dar trebuie să continuăm să luptăm, să fim uniţi şi să depăşim această situaţie. Putem ieşi din asta doar cu multă muncă grea şi să fim uniţi ca o echipă'', a declarat De Jong.

Koeman a declarat că are sprijinul jucătorilor, dar a adăugat că nu ştie dacă şi conducerea simte la fel după meciul de la Lisabona: ''Aşa cum am spus şi zilele trecute, în ce priveşte viitorul meu, nu pot spune nimic. Pentru că nu ştiu ce gândeşte clubul în acest sens şi nu vreau asă mai răspund la alte întrebări pe această temă pentru că nu depinde de mine. Vom vedea''.

Barcelona a fost întrecută la scor de forfait (3-0) de Benfica, la Lisabona. Uruguayanul Darwin Nunez a reuşit o dublă, iar celălalt gol a fost înscris de Rafa Silva. Catalanii ocupă ultimul loc în grupa E, cu zero puncte, după Bayern Munchen (6), Benfica Lisabona (4) şi Dinamo Kiev (1).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.