Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona - Tottenham Hotspur 4-2, într-un amical pentru trofeul Joan Gamper

www.click.ro
FC Barcelona siglă

FC Barcelona, campioana en titre a Spaniei, a învins cu scorul de 4-2 echipa engleză Tottenham Hotspur, într-un meci amical contând pentru Trofeul onorific Joan Gamper, disputat marţi seara pe Stadionul Olimpic Lluís Companys din capitala Cataloniei, în faţa a 35.224 de spectatori.

Barca a deschis rapid scorul, prin Robert Lewandowski (3), însă englezii au revenit şi au punctat de două ori pe parcursul primei reprize, prin Oliver Skipp (24, 36), conform Agerpres.

Catalanii au obţinut victoria graţie golurilor marcate în finalul reprizei secunde de Ferran Torres (82), Ansu Fati (91) şi Abde (93).

Tottenham a evoluat în această partidă fără căpitanul şi golgheterul său, Harry Kane, care nu a făcut deplasarea în Spania, fiind în negocieri pentru un transfer la Bayern Munchen.

Nici FC Barcelona nu a utilizat unul dintre jucătorii săi de bază, francezul Ousmane Dembele, aflat la rândul său pe picior de plecare la Paris Saint-Germain.

Acest meci, organizat cu ocazia celei de-a 58-a ediţii a Trofeului Joan Gamper, fondatorul clubului catalan, a fost ultimul disputat de Barca înaintea debutului în noua ediţie a campionatului Spaniei, duminică, pe terenul formaţiei Getafe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.