Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona - Tribune pline pe Camp Nou începânde săptămâna viitoare

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Echipa de fotbal FC Barcelona a fost autorizată să joace cu tribunele la capacitate maximă pe Camp Nou, începând de săptămâna viitoare, ca urmare a unei relaxări a restricţiilor sanitare impuse de autorităţile locale pentru a contracara pandemia de coronavirus, transmite AFP.

În prezent, clubul catalan putea vinde bilete pentru maximum 60% din capacitatea arenei sale, dar de săptămâna viitoare această limitare va dispărea, conform unei declaraţii a preşedintelui Guvernului Cataloniei, Pere Aragones.

Barca a salutat decizia pe site-ul său, mai ales că are trei meciuri cruciale în următoarele opt zile pe stadionul său de 99.000 locuri: ''După un an şi jumătate fără meciuri, apoi cu meciuri pe un stadion gol, apoi meciuri cu restricţii, a venit în sfârşit momentul să umplem din nou stadionul Barcelonei''.

După meciul de acasă cu Valencia, de duminică, Barca va primi, pe 20 octombrie, vizita lui Dinamo Kiev, în grupele Ligii Campionilor, după ce a pierdut primele două jocuri din grupă. Apoi pe 24 octombrie, Real Madrid se deplasează pe terenul catalanilor în La Liga, pentru primul Clasico al sezonului 2021/2022.

Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, s-a arătat decepţionat la finele lunii septembrie, de decizia autorităţilor catalane, de a menţine restricţiile pe stadioane, deşi guvernul spaniol a renunţat la ele.

Numărul de cazuri de infectare cu COVID-19 a scăzut în Spania, la cea mai mică rată din iulie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.