Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona vrea să-l vândă pe Martin Braithwaite în această vară (presă)

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Clubul de fotbal FC Barcelona vrea să-l vândă în această vară pe atacantul Martin Braithwaite, de care nu mai are nevoie în condiţiile în care campionatul Spaniei este întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, scrie ziarul Sport potrivit Agerpres.

Braithwaite, un atacant care, la 28 de ani, nu este un nume sonor, a fost adus de Barcelona pe 20 februarie de la Leganes, catalanii achitând clauza lui de reziliere, de 18 milioane de euro. Contractul său este valabil până în iunie 2024.

Barca a primit aprobarea Ligii spaniole pentru a face acest transfer deşi mercato de iarnă se încheiase, după ce atacanţii Luis Suarez şi Ousmane Dembele au devenit indisponibili pe termen lung, iar tinerii Carles Perez şi Abel Ruiz au fost cedaţi la alte echipe.

Conducerea Barcei este hotărâtă să-l vândă pe atacantul danez şi să recupereze cele 18 milioane de euro plătite pentru el.

Braithwaite a evoluat bine în cele 128 de minute în care a fost folosit, însă, după întreruperea competiţiilor, antrenorul Quique Setien i-a spus că nu va mai beneficia practic de timp de joc odată ce Barca va conta în atac pe alţi oameni.

În urma discuţiei cu Setien, Braithwaite şi-a dat acordul să plece în această vară.

Danezul doreşte să joace în Premier League şi, potrivit ziarului citat, ar fi în vizorul unor echipe ca Everton şi West Ham. Rămâne de văzut dacă acestea sunt capabile să plătească 18 milioane de euro în actuala situaţie economică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.