Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona vrea să ofere șapte jucători clubului Inter Milano în schimbul lui Lautaro Martinez

https://www.sport.es/
Lautaro Martinez

FC Barcelona vrea să ofere șapte jucători clubului Inter Milano în schimbul lui Lautaro Martinez. Presa din Spania notează că, în afară de Messi, Marc-Andre ter Stegen şi Frenkie de Jong, tot lotul Barcelonei este de vânzare, anunță MEDIAFAX.

Lautaro Martinez, care a marcat 16 goluri în 31 de meciuri în acest sezon la Inter, ar fi o investiţie pe termen lung. Gruparea blaugrana se gândeşte la un jucător pe care să-l poată folosi în locul uruguayanului Luis Suarez, în vârstă de 33 de ani.

Citește și: Video Scene nebune! A fost nevoie de trei echipaje de poliție pentru a fi încătușat un bătrân care a refuzat să i se măsoare temperatura

Deşi presa din Spania îl dă ca şi transferat pe argentinian la Barcelona, Luis Suarez îl sfătuieşte pe Lautaro Martinez să rămână în Italia.

„Dacă aş fi în locul lui, nu aş schimba echipa. Să iei o decizie, dacă să pleci sau nu de la propriul club, este greu, însă dacă Messi l-a sunat atunci va fi mai uşor să se gândească la acest lucru. Cu toate acestea, vorbim despre un băiat care este încă foarte tânăr şi are tot timpul din lume să accepte mai multe provocări. Hai să fim sinceri, în Spania nu va avea aceeaşi strălucire ca cea pe care o are la Inter. Vreau să îi ofer un sfat: <>”, a spăus Luis Suarez, pentru gazzetta.it.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.