Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona: Xavi se aşteaptă la acelaşi tip de meci ca în tur împotriva lui PSG

Xavi Hernandez

Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Xavi Hernandez, a declarat luni că se aşteaptă "la acelaşi tip de meci ca în tur" în manşa a doua împotriva lui PSG, marţi, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la aproape o săptămână după victoria spectaculoasă (3-2) reuşită pe Parc des Princes, scrie AFP, potrivit Agerpres.

"Ne aşteptăm la acelaşi tip de meci ca în tur, împotriva unei echipe care va veni să ne preseze şi nu-şi va face calcule. Nu am văzut niciodată o echipă a lui Luis Enrique care să nu se avânte în atac, iar asta cu siguranţă va fi şi mai valabil mâine, când au un gol de recuperat", a afirmat Xavi.

Pentru Barca, meciul de marţi este "o mare oportunitate" de a reveni după cinci ani în semifinalele Ligii Campionilor, a subliniat tehnicianul.

Barca va trebui "să arate personalitate, să joace ca o echipă, să nu-i lase mingea lui PSG şi atace", a spus Xavi. El se aştepată ca formaţia lui "să sufere" împotriva "uneia dintre cele mai puternice echipe din lume".

La fel ca înaintea meciului cu Napoli, din returul optimilor competiţiei, Xavi a cerut ca stadionul Montjuic, care găzduieşte temporar echipa blaugrana, să semene cu "o oală sub presiune", care să amintească de "serile magice" de pe Camp Nou.

"Cel care va avea posesia mingii se va califica", este de părere mijlocaşul spaniol Pedri, care a pasat decisiv în tur la câteva secunde după ce a fost introdus în joc.

"PSG nu ne va face cadouri. Cunoscându-l pe antrenorul lor, vor da totul pentru a şterge acest avantaj pe care ni-l dă rezultatul din tur. Cred că trebuie să jucăm ca şi cum acest avantaj nu există (...)", a spus mijlocaşul Barcei.

Rezervă la Paris, el revenind în lotul catalanilor pentru acea partidă după ce a lipsit câteva săptămâni din cauza unei accidentări la coapsă, tânărul jucător a asigurat că se simte "puternic" şi pregătit să joace 90 de minute. Potrivit lui, returul cu PSG va fi cel mai important meci din cariera sa "la egalitate cu semifinala EURO 2020" pierdută de Spania în faţa Italiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.