Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Bayern, colecţie specială în memoria lui Beckenbauer. Încasările vor reveni Fundaţiei Franz Beckenbauer

Bayern

FC Bayern anunţă că a lansat o colecţie specială în memoria lui Franz Beckenbauer, legenda clubului bavarez care a încetat din viaţă la 7 ianuarie.

În plus, vor fi scoase la licitaţie tricourile şi echipamentul de antrenament purtate de echipă la meciul din Bundesliga cu Hoffenheim, precum şi vestele de încălzire folosite de legendele FC Bayern la Matthäi Cup.

Toate încasările din vânzările şi licitaţiile asociate cu Franz Beckenbauer vor merge către fundaţia acestuia. Fundaţia Franz Beckenbauer sprijină de 40 de ani persoanele cu dizabilităţi şi pe cei care se află în dificultate fără să aibă vreo vină.

Produsele pentru fani cu cuvintele "Danke Franz" şi numărul 5 sunt disponibile începând din perioada premergătoare ceremoniei de comemorare de vineri, de pe Allianz Arena, până la 31 ianuarie sau în limita stocului disponibil, în magazinele clubului şi în magazinul online.

Pe lângă un hanorac, un tricou, eşarfe, o cană şi fotografii, colecţia specială include o imprimare foto specială care poate fi adăugată pentru o perioadă scurtă de timp la actualele tricouri de acasă ale FC Bayern. Toţi fanii care plătesc cu cardul în magazine sau la chioşcuri au, de asemenea, posibilitatea de a dona direct Fundaţiei Franz Beckenbauer prin intermediul instrumentului de la partenerul oficial de soluţii de plată Adyen - numit Adyen Giving.

În săptămânile următoare, platforma de licitaţii a FC Bayern va accepta, de asemenea, oferte pentru articolele originale purtate în timpul meciului cu Hoffenheim, precum şi pentru vestele de încălzire şi tricourile de dinaintea meciului concepute în memoria Kaiserului. La fel ca în cazul jachetelor de încălzire ale echipei Legends, acestea vor putea fi licitate online treptat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.