Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Botoșani a dat lovitura: Cât a câștigat clubul în urma transferulu lui Michael Ngadeu

www.agerpres.ro
FC Botoșani CS U Craiova

Michael Ngadeu (28 de ani) s-a transferat de la Slavia Praga la Gent, vineri, iar mutarea fundașului va aduce bani şi în conturile clubului FC Botoşani, echipă de unde a fost cumpărat cu 500.000 de euro de cehii de la Slavia Praga, în 2016, potrivit Mediafax.

FC Botoşani şi-a păstrat un procent de 20% dintr-un eventual viitor transfer al lui Ngadeu.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, a vorbit pentru ProSport după oficializare transferului luI Ngadeu la Gent şi a catalogat mutarea drept o super afacere pentru formaţia sa: "Ştiu de marţi seară de transfer. A vrut să plece, avem 20% din transfer, e un super business pentru FC Botoşani. Ne dă echilibru pentru acest an financiar. Am o pierdere, un deficit de 600.000 de euro la bancă, care poate fi acoperit", a spus Iftime, vineri, pentru sursa citată.

Vineri, belgienii de la Gent au oficializat transferul lui Michael Ngdaeu, pentru care ar fi plătit, conform presei internaţionale, 4,5 milioane de euro. Ngadeu era om de bază la Slavia Praga, echipa românilor Alexandru Băluţă şi Nicolae Stanciu. Fundașul a ajuns titular în naţionala Camerunului, cu care a câştigat Cupa Africii, în 2016.

Dacă suma de transfer înaintată de presa din străinătate este corectă, cea de 4,5 milioane de euro, FC Botoşani ar urma să încaseze 900.000 de euro din această tranzacţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.