Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Botoșani și Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 2-2, în etapa a 8-a a Superligii

exclusivnews.ro
superliga

FC Botoșani și Hermannstadt au terminat la egalitate în penultimul meci din etapa a VIII-a a Superligii de fobal. Moldovenii rămân fără victorie în actuala ediție a campionatului.

Partida FC Botoșani – Hermannstadt s-a desfășurat luni seara în orașul din nordul Moldovei și s-a încheiat cu scorul 2-2, cofnrom News.ro.

Ivorianul Jean Armel Drole a deschis scorul pentru moldoveni în minutul 22, dar oaspeții au întors scorul în prima repriză prin golurile înscrise de Daniel Paraschiv în minutele 29 și 45.

În a doua repriză David Gabriel a restabilit egalitatea în minutul 53, iar autorul golului, Drole, a fost eliminat în minutul 68. Și jucătorul japonez Sota Mino de la oaspeți a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben în minutul 92.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani rămâne fără victorie în actuala ediție a Superligii. Cu patru puncte adunate în opt meciuri, FC Botoșani este pe ultimul loc în clasament. Hermannstadt are nouă puncte și se află pe locul opt.

Ultima partida a rundei a VIII-a va avea loc tot luni la Sf. Gheorghe. De la ora 21.30 Sepsi se va confrunta cu UTA Arad. Gazdele au nouă puncte și sunt pe locul șapte, în timp arădenii au șapte puncte și se situează pe poziția 13.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.