Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Bruges, campioana en titre a Belgiei, l-a demis pe antrenorul Carl Hoefkens

gsp.ro
fc bruges

FC Bruges, campioana en titre a Belgiei, a anunţat miercuri că a pus capăt contractului antrenorului Carl Hoefkens, numit în funcţie înaintea acestui sezon, informează presa sportivă belgiană, citat de Agerpres.

Hoefkens, succesorul lui Alfred Schreuder, plecat la Ajax Amsterdam după câştigarea campionatului Belgiei, în luna mai, a reuşit să o califice pe FC Bruges în optimile de finală ale actualei ediţii a Ligii Campionilor, însă jocul etalat de elevii săi nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

El a fost demis la capătul unei săptămâni marcate de eliminarea din Cupa Belgiei, miercurea trecută, în faţa formaţiei Sint-Truiden (scor 1-4) şi remiza dezamăgitoare înregistrată luni în faţa formaţiei OHL (1-1) în campionat.

"În ciuda unui frumos parcurs în Liga Campionilor, nivelul jocului şi prestaţiile au rămas sub aşteptări în campionat şi în Cupă", nefiind înregistrate îmbunătăţiri nici după pauza generată de Cupa Mondială, precizează FC Bruges într-un comunicat.

Carl Hoefkens, care a evoluat ca jucător la FC Bruges şi a fost membru al staff-ului tehnic începând din 2018, a rezistat astfel doar cinci luni în postul de antrenor principal al grupării "Blauw-Zwart".

FC Bruges ocupă în prezent locul al patrulea în campionatul Belgiei, la 12 puncte distanţă de liderul Genk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.