Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Bruges l-a demis pe antrenorul norvegian Ronny Deila

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Clubul FC Bruges a anunţat luni destituirea antrenorului norvegian Ronny Deila, numit în funcţie la începutul sezonului, după eşecul la limită suferit în faţa formaţiei Sint Truiden (scor 0-1), în ultima etapă a sezonului regulat al campionatului de fotbal al Belgiei, informează EFE, potrivit Agerpres.

"O serie de rezultate dezamăgitoare şi un nivel de joc decepţionant au dus la decizia de a ne despărţi de antrenor", a precizat FC Bruges într-un comunicat.

Ronny Deila, în vârstă de 48 de ani, care a pregătit anterior o altă formaţie belgiană, Standard Liege, va părăsi clubul belgian împreună cu secunzii săi, interimatul la conducerea tehnică urmând să fie asigurat până la finalul sezonului de Nicky Hayen, antrenorul echipei de tineret a grupării ''Blauw-Zwart".

FC Bruges, care a încheiat sezonul regulat pe locul al patrulea, va căuta un nou antrenor pentru sezonul viitor", a adăugat gruparea din Flandra, care fusese eliminată deja şi din Cupa Belgiei, în faza semifinalelor.

FC Bruges este calificată însă în sferturile de finală ale competiţiei Europa Conference League, în care va înfrunta, pe 11 şi 18 aprilie, echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.