Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Dinamo anunță încetarea contractelor cu fotbaliştii Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec

Twitter
fc dinamo

FC Dinamo a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, încetarea raporturilor contractuale cu fotbaliştii Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec.

"RTZ & Partners, în calitate de administrator judiciar al societăţii noastre, a decis încetarea raporturilor contractuale cu trei dintre componenţii lotului, este vorba de Puljic, Fabbrini şi Nemec. Pe această cale le transmitem mult succes în carieră", a declarat directorul executiv al FC Dinamo, Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a clubului bucureştean.

Croatul Ante Puljic a fost legitimat la Dinamo Bucureşti în două perioade, 2015-2016 şi 2019-2021, şi a evoluat în 91 de partide, marcând 4 goluri. El a jucat în 76 de meciuri în Liga I, 14 în Cupa României şi unul în Cupa Ligii, scrie Agerpres.ro.

Italianul Diego Fabbrini a evoluat pentru Dinamo Bucureşti în două sezoane competiţionale, 2019-2020 şi 2020-2021, în 58 de meciuri. Mijlocaşul italian a înscris 4 goluri în tricoul alb-roşu.

Slovacul Adam Nemec a fost legitimat la Dinamo Bucureşti între 2016-2018 şi 2020-2021, şi a marcat 25 de goluri în 98 de partide. Atacantul slovac a cucerit Cupa Ligii în 2017 cu Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.