Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Liverpool, acord cu antrenorul Ruben Amorim pentru înlocuirea lui Juergen Klopp (presă)

thisisanfield.com
Jürgen Klopp

FC Liverpool a ajuns la un acord cu portughezul Ruben Amorim, actualul antrenor al echipei Sporting Lisabona, pentru înlocuirea germanului Juergen Klopp, care va părăsi banca tehnică a clubului englez de fotbal la finalul acestui sezon, potrivit Agerpres.

Conform postului Sky Sport Germania, oficialii lui Liverpool au ajuns la un acord verbal cu Ruben Amorim, care urmează să preia din vară conducerea "'cormoranilor", în baza unui contract pe trei sezoane.

Părţile nu au semnat deocamdată nimic oficial, finalizarea înţelegerii depinzând de negocierile dintre FC Liverpool şi Sporting Lisabona, club de care Amorim este legat prin contract până în 2026 şi căruia englezii urmează să-i plătească o compensaţie financiară importantă.

Clubul Bayern Munchen, care caută un înlocuitor pentru Thomas Tuchel, era interesat la rândul său de antrenorul portughez, la fel şi Chelsea Londra, conform sursei citate.

Ruben Amorim, în vârstă de 39 de ani, o antrenează pe Sporting din 2020, reuşind să conducă gruparea din Lisabona la câştigarea titlului de campioană a Portugaliei chiar la primul său sezon pe banca ''leilor".

FC Liverpool a fost nevoită să se reorienteze după ce principala sa ţintă, spaniolul Xabi Alonso, antrenorul liderului din Bundesliga, Bayer Leverkusen, a anunţat că vrea să rămână alături de "farmacişti" şi în sezonul viitor.

Un alt tehnician aflat în vizorul lui Liverpool este italianul Roberto De Zerbi (44 ani), fostul jucător al echipei CFR Cluj, care antrenează în prezent echipa engleză Brighton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.