Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Liverpool şi-a mărit şansele în lupta pentru titlu în liga engleză! Diogo Jota s-a refăcut și e apt de joc

thisisanfield.com
liverpool

FC Liverpool şi-a mărit şansele în lupta pentru titlu în liga engleză de fotbal după refacerea atacantului Diogo Jota, care va fi titular la meciul de luni cu Newcastle United din Premier League, a anunţat, vineri, antrenorul Juergen Klopp, citat de Reuters.

Jota, 27 ani, a lipsit opt meciuri din cauza unei leziuni musculare, dar a revenit marţi, în meciul cu Burnley (2-0), în care a intrat în minutul 84 şi a marcat al doilea gol, şase minute mai târziu. Victoria le-a permis ''cormoranilor'' să urce în fotoliul de lider al Premier League.

Revenirea lui Jota vine în cel mai potrivit moment pentru Liverpool, care îl va pierde pe atacantul egiptean Mohamed Salah, convocat la Cupa Africii pe Naţiuni 2024.

''Fiecare dintre băieţi este super-important, dar Diogo în special... El este un jucător inteligent. Înţelege jocul foarte bine. Vede situaţiile puţin mai devreme, se adaptează la diferitele lucruri pe care le face adversarul. Şi în plus este un jucător de ambele picioare şi un finalizator grozav'', a spus Klopp în conferinţa de presă dinaintea jocului de pe Anfield.

Antrenorul german a adăugat că mijlocaşul Alexis Mac Allister ar putea juca împotriva lui Newcastle după o perioadă de absenţă, dar depinde de avizul medicului, în timp ce Andy Robertson nu a reluat încă antrenamentele.

Liverpool ocupă primul loc în clasament după 19 etape, cu 42 puncte, urmată de Arsenal 40 de puncte şi Aston Villa 39 de puncte. Newcastle este pe locul 9 cu 29 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.