Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Rapid a anunțat că l-a transferat pe fundaşul Răzvan Onea de la Poli Iaşi

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti l-a transferat, marţi, pe Răzvan Onea, fundaş dreapta în vârstă de 23 de ani care a evoluat până acum la divizionara secundă Poli Iaşi, informează site-ul oficial al grupării giuleştene, informează Agerpres.

Răzvan Onea, primul transfer din această pauză competiţională al clubului Rapid, a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate.

"Rapid a reuşit primul transfer al acestui an, achiziţionându-l pe Răzvan Philippe Onea, de la Politehnica Iaşi. Fundaşul dreapta de 23 de ani, născut la Paris, a fost om de bază la echipa moldoveană, la care a ajuns în 2019, de la CS Afumaţi", se menţionează pe site-ul citat.

Onea a declarat că transferul este un pas înainte în cariera sa.

"Mă simt foarte bine că am semnat cu Rapid, sunt foarte fericit, mi-am dorit asta încă din vară, când clubul şi-a manifestat interesul faţă de mine. Mă bucur că sunt jucătorul Rapidului. Cu siguranţă este cel mai bun moment din cariera mea, este un mare pas în faţă. Mi-am dorit foarte mult să revin în Liga I şi le mulţumesc celor de la Rapid pentru această oportunitate. Îmi propun să-mi câştig locul în prima echipă şi să o ajut să-şi îndeplinească obiectivele. Suporterii m-au impresionat enorm încă de când am jucat contra lor în Liga a III-a. Atmosfera de pe vechiul Giuleşti a fost una senzaţională, aşa că nici nu-mi pot imagina cum va fi pe noul Giuleşti", a spus Onea.

În actualul sezon, Onea a jucat în 13 partide pentru Poli Iaşi în Liga a II-a, bifând şi o apariţie în Cupa României.

Născut la 19 mai 1998 la Paris, fundaşul dreapta a început fotbalul la LPS Satu Mare, iar în iulie 2017 s-a transferat la CS Afumaţi. În august 2019 a ajuns la Poli Iaşi, grupare pentru care a jucat două sezoane în Liga I.

În această pauză competiţională FC Rapid a renunţat până acum la un singur jucător, mijlocaşul Bogdan Barbu, cel care a îmbrăcat tricoul alb-vişiniu de 15 ori, marcând un gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.