Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Viitorul a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Malcom Edjouma

Inquam Photos / George Călin
viitorul constanta

Clubul de fotbal FC Viitorul a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu mijlocaşul francez Malcom Sylas Edjouma Laouari.

"FC Viitorul Constanţa şi mijlocaşul francez Edjouma Malcom au ajuns astăzi la un acord pentru încheierea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. În vârstă de 23 de ani, Malcom a evoluat pentru formaţia noastră în trei partide din acest sezon din play-out Ligii I. Îţi urăm succes în continuare", se arată pe site-ul citat, conform agerpres.ro.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

În vârstă de 23 de ani, Malcom Sylas Edjouma Laouari semnase la 23 ianuarie un contract valabil până în 30 iunie 2022 cu gruparea condusă de Gheorghe Hagi.

Aceasta a fost prima experienţă în străinătate a mijlocaşului după ce în trecut evoluase numai în Franţa la formaţiile SC Balma, Chateauroux, ASM Belfort, Concarneau, Lorient, Red Star şi Chambly.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.