Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Viitorul şi LPF anunţă amânarea meciului constănţenilor cu FC Hermannstadt

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viitorul Constanta

FC Viitorul a anunţat, vineri, că partida de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost amânată ca urmare a cazurilor de coronavirus de la gruparea oaspete, potrivit news.ro.

Citește și: Fața nevăzută a CORUPȚIEI - Un robot pentru dezinfecția cu ultraviolete a mediului cumpărat deși NU ERA NRVOIE de el la preț supraevaluat

“Meciul FC Viitorul - FC Hermannstadt, din etapa a 12-a, a fost amânat! În urma cazurilor de Covid-19 depistate la formaţia FC Hermannstadt, Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea acestei partidei pentru o dată ce va fi anunţată ulterior”, este anunţul grupării constănţene.

LPF a notat, într-un comunicat, că a ţinut cont în decizia de amânare a meciului de cele 15 cazuri de infectare, dar şi de faptul că alţi şase jucători, consideraţi contacţi, au intrat în izolare, în contextul în care Hermannstadt mai avea patru fotbalişti în izolare şi doi în recuperare după accidentări.

Citeștește și: BREAKING Manager, director și referent de la Spitalul de boli infecțioase Brașov, dar și consilieri județeni, REȚINUȚI de DNA pentru corupție

În urma celor mai recente teste Covid-19 făcute de FC Hermannstadt s-au descoperit 15 cazuri de infectare (10 fotbalişti şi cinci membri ai stafului), iar clubul a cerut reprogramarea meciului cu FC Viitorul.

Meciul FC Viitorul – FC Hermannstadt era programat duminică, la ora 18.00, în etapa a XII-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.