Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Viitorul va disputa, miercuri, de la ora 18:00, un meci amical cu Petrolul Ploieşti

Echipa de fotbal FC Viitorul va disputa, miercuri, de la ora 18:00, pe teren propriu, un meci amical cu gruparea din liga a doua Petrolul Ploieşti, informează clubul finanţat de Gheorghe Hagi pe site-ul oficial.

"Ambele formaţii încearcă să ajungă la nivelul optim de pregătire înaintea finalului acestui campionat, în care Viitorul ţinteşte câştigarea play-out-ului şi, de asemenea, cât mai multe minute de joc pentru fiecare component al lotului, în timp ce ploieştenii încearcă revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc", se arată pe site-ul citat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cutremur pe piața din România! DNA intră tare și destructurează caracatița anunțată de Nelu Tătaru

Întâlnirea va fi condusă de o brigadă de arbitri din Constanţa, formată din Ionel Nae, Sebastian Stoianov şi Paul Dimancea.

Partida de la Ovidiu se va disputa fără spectatori, respectând condiţiile stabilite de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Tineretului şi Sportului în protocolul pentru reluarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

Formaţia antrenată de Gheorghe Hagi, care a învins-o luni seara pe FC Hermannstadt cu 4-1, va disputa următorul meci oficial, sâmbătă, de la ora 20:00, în deplasare cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în cadrul etapei a 6-a a play-out-ului Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.