Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Voluntari promite un meci pe viață și pe moarte cu CFR Cluj: 'Nu mergem la Cluj să facem act de prezenţă'

www.cuzanet.ro
Liviu Ciobotariu

Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu CFR Cluj, din etapa a 14-a a Ligii I, că formaţia sa îşi doreşte un rezultat pozitiv şi că nu va face doar un act de prezenţă pe terenul campioanei en titre, informează Agerpres.

"Întâlnim campioana României, o echipă care domină Liga I de câteva sezoane. Va fi un meci greu, mai ales că jucăm în deplasare, din care trebuie să scoatem maximum. Noi venim după un rezultat negativ, eram pe val, iar înfrângerea cu FC Argeş ne-a adus cu picioarele pe pământ (n.r. - 0-2 în etapa a 13-a). Mergem la Cluj să obţinem un rezultat pozitiv. Nu mergem acolo să facem act de prezenţă, vrem să jucăm. Nu avem presiune, pentru noi e un bonus. Dacă facem o comparaţie între noi şi CFR Cluj distanţa e destul de mare", a afirmat el.

"Pe Meleke şi Paraschiv nu îi putem folosi pentru că sunt jucători împrumutaţi de la CFR. Gabi Tamaş nu s-a antrenat, azi încearcă să facă primul antrenament. E clar că avem un avantaj că nu s-a jucat meciul cu FCSB din Cupa României, în primul rând că ne-am calificat mai departe şi apoi pentru că am menajat jucătorii. Dar, sincer, mi-aş fi dorit să câştigat pe teren meciul cu FCSB", a adăugat Ciobotariu.

Meciul de la Cluj-Napoca poate fi şi un duel între tată şi fiu, având în vedere că fundaşul Denis Ciobotariu joacă la CFR Cluj.

Echipa de fotbal FC Voluntari întâlneşte formaţia CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21:30, în deplasare, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.