Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB a ajuns la un acord cu Gaz Metan pentru transferul lui Iulian Cristea

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam coregrafie FCSB steaua

Mihai Teja a plecat de la Gaz Metan şi l-a înlocuit pe Nicolae Dică la FCSB, urmând să aducă, alături de el, şi un jucător de la fosta sa echipă, scrie Mediafax.

Digi Sport scrie că FCSB a ajuns la un acord verbal cu formaţia medieşeană pentru transferul lui Iulian Cristea (24 de ani) la vicecampioana României. Gigi Becali va plăti în schimbul acestuia 100.000 de euro, iar Gaz Metan va primi 15% din suma unui viitor transfer.

”Nu ştiu ce va fi din iarnă, vom vedea. Intru în ultimele 6 luni de contract, normal că dacă ar fi adevărat ce se spune, ar fi un pas înainte dacă s-ar înţelege şi cluburile. Pentru mine personal, să joci la o echipă ca Steaua trebuie să dai totul", a spus Cristea la finalul meciului cu Hermannstadt.

Citește și: Nadia Comăneci a trecut noaptea dintre ani cu o masă specială - VIDEO

"Noi nu am vrea să îi dăm drumul pentru că este un jucător de bază, crescut aici. Eu nu am de ce să mă înţeleg cu cei de la FCSB. Sper să mă înţeleg cu Cristea să îşi prelungească contractul”, a spus Ioan Mărginean, preşedintele celor de la Gaz Metan.

Un singur meci a ”ratat” Cristea în acest sezon pentru Gaz Metan Mediaş. Partida din ”Ştefan cel Mare”, cu Dinamo, terminată la egalitate, scor 1-1. Fundaşul a fost promovat la prima echipă a celor de la Gaz Metan Mediaş în sezonul 2014-2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.