Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB a câștigat, scor 3-2, în fața Universității Craiova

Inquam Photos / Alberto Groşescu
Inquam coregrafie FCSB

Arena Națională a găzduit cel mai tare meci al etapei cu numărul 25 din Liga I Betano, FCSB - Universitatea Craiova. Formația lui Teja s-a impus cu 3-2, după un meci care a avut toate ingredientele: ocazii importante, goluri, cartonașe galbene, eliminări și conflict, potrivit Mediafax.

Cele două formații au început în forță meciul și au căutat să își creeze spații pentru a ajunge la poarta adversă. Prima ocazie importantă a partidei a venit în minutul 10. Florinel Coman a șutat spre poarta apărată de italianul Mirko Pigliacelli, dar lovitura trimisă a fost prea slabă, iar goalkeeper-ul nu a avut nicio dificultate în a reține mingea.

Replica oltenilor a venit la un minut distanță, când Cicâldău nu a nimerit spațiul porții roș-albastre. Mingea s-a dus pe lângă bara din dreapta lui Cristian Bălgrădean.

Centralul Marius Avram a scos și cartonașele galbene. Primul l-a văzut Junior Morais, în minutul 20, care va rata ultima etapă din sezonul regulat, în deplasare, cu FC Voluntari. Șase minute mai târziu, Fedele l-a călcat pe mijlocașul FCSB-ului, Pintilii, care a rămas întins pe gazon. Arbitrul i-a "oferit" și lui Fedele galben și a acordat o lovitură liberă, executată perfect de Romario Benzar.

Astfel, în minutul 27, Ioan Hora a dechis tabela de marcaj. A marcat cu capul în poarta oltenilor, după centrarea lui Benzar.

Citește și: AVERTIZARE Viitorul rezervelor globale de hrană este în pericol din cauza dispariției cu repeziciune a numărului de specii de animale și de plante (Raport FAO)

Pintilii, înger și demon pentru FCSB

10 minute mai târziu, Mihai Pintilii "i-a luat" piciorul lui Nuno Rocha în careu, iar mijlocașul în vârstă de 27 de ani a căzut. Marius Avram a dictat penalty, fără nicio ezitare. Surpriza a venit din partea oltenilor, care l-au adus la punctul cu var pe goalkeeperul italian Mirko Pigliacelli.

Portarul l-a păcălit pe Bălgrădean și a restabilit egalitatea pe Arena Națională, după ce a marcat de la 11 metri.

FCSB și Universitatea Craiova au plecat la vestiare la egalitate.

Nici nu au intrat bine pe teren, că oltenii s-au impus pe tabela de marcaj. Briceag a centrat, Bancu a pasat, iar Cristi Bărbuț a marcat în poarta FCSB-ului. Replica băieților lui Teja nu a întârziat să apară. Căpitanul Mihai Pintilii a oferit o pasă superbă lui Filip, care a punctat în minutul 48 în poarta lui Pigliacelli.

În minutul 64, același Briceag a oferit o nouă centrare bună, dar Kolic a lovit cu capul slab, iar Bălgrădean a prins mingea fără emoții. Un minut mai târziu, faza s-a mutat în careul oltenilor. Dennis Man a driblat doi adversari și i-a pasat lui Junior Morais. Pigliacelli a fost însă atent și Craiova a scăpat de gol.

În minutul 81, Tănase a reușit să scoată și el un penalty. Kelic l-a împins în careu pe jucătorul roș-albaștrilor, acesta a căzut, iar centralul Marius Avram a dictat: roșu pentru Kelic și lovitură de la 11 metri pentru FCSB.

Ioan Hora execută fără emoții de la punctul cu var și a înregistrat dubla. A dus scorul la 3-2.

Meciul a fost însă întrerupt. A izbucnit un conflict la marginea terenului. Briceag l-a împins pe Man, iar de acolo totul a degenerat. Devis Mangia i-a cerut socoteală lui Man, după ce mijlocaşul FCSB-ului s-a răstit la fundaşul său. Marius Avram a mai scos două cartonașe roșii: unul pentru Dennis Man, iar Craiova a rămas în nouă oameni după ce Briceag a fost și el eliminat.

FCSB a obținut victoria, a urcat pe locul secund în clasamentul Ligii I Betani și s-a apropiat la trei lungimi de liderul CFR Cluj. Universitatea Craiova este pe poziția a treia, cu 45 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.