Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB a fost aproape de o mare lovitură pe piața transferurilor -Un fost jucător al lui Manchester United a fost aproape de un transfer la echipa lui Gigi Becali

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

FCSB a fost aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor. Atacantul Federico Macheda (27 de ani) a fost propus vicecampioanei, dar, din motive necunoscute, mutarea fostului fotbalist al lui Manchester United a picat. Totul a fost prezentat de Renzo Rossi.

Reprezentantul este cel care l-a propus şi pe Montini la Dinamo. Îl cunoştea personal din Serie A, iar Rednic a acceptat şi pare că a făcut alegerea potrivită. În cazul lui Macheda situaţia a stat altfel. Atacantul era liber de contract în vară, dar conducătorii vicecampioanei nu au acceptat să-l legitimeze. Acum, la câteva luni, Renzo Rossi a povestit cum au stat situaţiile lui Montini şi a fostului atacant al lui Manchester United.

"Dată fiind relaţia cu Rednic şi Luana, l-am recomandat la Dinamo pe Montini, pe care îl cunosc personal de când juca la Bari. De altfel, am recomandat în România mai mulţi fotbalişti rămaşi fără echipe în Italia. Cel mai bun exemplu este Macheda, pe care l-am propus celor de la FCSB. Tot ce propun e pe bani de România", a spus Renzo Rossi pentru Digi Sport.

Federico Macheda era văzut un tânăr cu un potenţial imens. Italienii îl considerau ca fiind viitorul titular ar atacului naţionalei. Scouterii lui Manchester United l-au reperat şi, la nici 20 de ani, ajungea în Anglia. Promisiunea nu s-a transformat în certitudine, astfel că a fost împrumutat pe la mai multe cluburi din Italia, Germania şi în ligile inferioare din Anglia. United a renunţat definitiv la el în 2014, când l-a cedat gratis la Cardiff. Ulterior a semnat cu Novara, iar din vara acestui an evoluează la Panathinaikos. În Grecia pare că şi-a recăpătat pofta de fotbal. Are 6 goluri în 12 partide şi este titular în majoritatea partidelor.

Macheda are în palmares trofee importante cucerite alături de Manchester United: două campionate, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a Angliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.