Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB ar putea da marea lovitură - Claudiu Keşeru s-a despărţit de Ludogoreţ Razgrad

www.digisport.ro
Claudiu Keșeru

Atacantul român Claudiu Keşeru a confirmat, vineri, pe contul său de Facebook, că se desparte de campioana Bulgariei la fotbal, Ludogoreţ Razgrad, notează Agerpres.

''După aproape 6 ani de zile, a venit timpul să-mi iau rămas bun de la acest club şi de la toţi suporterii lui Ludogoreţ. Am trăit aici o experienţă unică şi plec cu un palmares bogat. Sunt mândru pentru cele 9 titluri câştigate (6 campionate şi 3 Supercupe), dar şi pentru faptul că mă despart de Ludogoreţ din postura de golgheter all-time al clubului, cu 139 de goluri în 243 de meciuri, dintre care 16 reuşite în Champions League şi Europa League'', a scris Keşeru în site-ul de socializare menţionat.

Internaţionalul român a ţinut să le mulţumească celor cu care a colaborat în perioada în care a jucat la sud de Dunăre: ''Vreau să le mulţumesc tuturor celor din club pe care i-am cunoscut în aceşti 6 ani şi, de asemenea, vreau să-mi exprim toată recunoştinţa pentru suporterii lui Ludogoreţ şi să le mulţumesc pentru mesajele lor de susţinere, atât la bine şi mai ales în momentele mai grele. Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competiţiile interne, cât şi în cele europene''.

Clubul Ludogoreţ a confirmat că a ajuns la un acord cu Keşeru în privinţa rezilierii contractului.

Campioana Bulgariei subliniază contribuţia lui Keşeru, care a fost ''premiat în repetate rânduri ca fiind cel mai bun străin şi cel mai bun atacant în diferite anchete'', evoluând cu Ludogoreţ o dată în grupele Ligii Campionilor şi de patru ori în grupele Europa League, plasându-l alături de legende ale clubului ca brazilianul Marcelinho, fundaşul român Cosmin Moţi şi bulgarii Svetoslav Diakov şi Vlado Stoianov.

Potrivit presei, Keşeru ar urma să semneze pentru FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.