Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB – Craiova, pe Ghencea! Pe cine pariezi?

fcsb

În 2 septembrie, de la ora 21:45, stadionul din Ghencea va găzdui un meci extrem de important pentru ambele combatante. Amândouă trupe au pierdut în ultima rundă, astfel că pentru ele orice altceva decât victoria le-ar complica situația. FCSB este pe prima poziție, cu 15 puncte din șase meciuri. Dincolo, cu toate jocurile bifate, Universitatea Craiova este pe poziția a doua, cu 14 puncte.

PROBLEME DE EFECTIV LA GAZDE

Traseul perfect din campionat a fost stricat luni, când FCSB a pierdut cu 1-2 contra celor de la UTA. A condus cu 1-0, dar a fost egalată dintr-un penalty polemic. Pantea a fost eliminat pe finalul primei părți, Coman a văzut și el cartonașul roșu. Pe lângă cei doi, sâmbătă seara nu va putea juca nici Chiricheș, accidentat în disputa de la Arad.

Astfel, victoria de acasă cu Poli Iași (2-1), constituie unica izbândă a bucureștenilor din ultimele patru dispute oficiale.

În ultima perioadă, după startul destul de entuziasmant, formația lui Elias Charalambous este mai degrabă implicată în meciuri foarte strânse. Ultimele cinci partide competitive de pe teren propriu ale vicecampioanei au avut toate rezultate la limită.

Pe lângă absențele de mai sus, este de notat că pentru duelul de sâmbătă este incert mijlocașul Șut. Dar, se speră ca va putea evolua polivalentul Băluță, cel care în vară a venit la FCSB în detrimentul Universității Craiova.

Atenție: din 29 ianuarie încoace, FCSB a pierdut o singură dată acasă la nivel oficial. Este vorba de un 1-5 cu Rapid, în ultima rundă din sezonul trecut, într-un joc care nu mai avea relevanță.

Vezi oferta de pariuri și cote și alege responsabil

VIN DUPĂ PRIMUL EȘEC OFICIAL DIN 2023/2024

În runda anterioară, ”alb-albaștrii” au suferit prima înfrângere competitivă din 2023/2024. A fost 0-2 la Farul Constanța, acesta fiind primul meci cu mai mult de un gol primit de către ”juveți” după șapte jocuri la rând.

Dincolo de eșecul de la Ovidiu, Universitatea speră ca sâmbătă să confirme că este o trupă care se descurcă destul de bine în deplasare. Doljenii nu au pierdut decât două eșecuri în ultimele zece jocuri oficiale.

Interesant este că deși are o formație foarte ofensivă, media de goluri din acest sezon în jocurile trupei lui Laurențiu Reghecampf este de doar 2,1/confruntare.

Alege pariurile și joacă responsabil!

MULT ECHILIBRU ÎN ULTIMELE DUELURI DIRECTE

Este știut că FCSB are un avantaj categoric în fața trupei din Bănie la capitolul istoric. Din 33 de dispute oficiale ”all-time”, gazdele de sâmbătă conduc cu 22-6 la triumfuri. Dar, chiar și așa, s-a instalat un echilibru în ultimele confruntări ”față-n față”. Șase din ultimele șapte dispute directe s-au terminat cu rezultate la limită.

Anul trecut, în play-off, am avut partide intense. În tur, a fost 1-1 în capitală: Markovic (32) a deschis scorul, apoi Edjouma (66) a egalat. În returul din sezonul de Top6, FCSB a învins la Craiova cu 3-1. Compagno a punctat în minutul 44, iar în minutul 83 Ivan a ratat în mod ridicol un penalty. Sorescu (84) a realizat desprindere, cu Koljic marcând golul de onoare de la 11 metri (90+3).

Inspiră-te pentru pariuri direct din Super Social, în aplicația Superbet

Foto: Sport Pictures

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.